Nokia Lumia 720

Lumia 720 Black 50%
Lumia 720: Windows Phone 8, met update naar 8.1, 6.1 megapixels, dual-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch

De Nokia Lumia 720 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 720:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Lumia 720 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Lumia 720.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Lumia 720 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Lumia 720 is een Windows Phone 8-smartphone met een gewicht van 128 gram.

De Lumia 720 beschikt over een 6,1 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 127,9 x 67,5 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 520 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 8.1
 • 6,1 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8 (update 8.1)
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Nokia Lumia 720 ondersteunt diverse netwerken. Met de Lumia 720 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 800 minuten.

  Besturingssysteem

  Windows Phone 8 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
  Windows Phone 8

  Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 8.1.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Nokia Lumia 720 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 720 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Lumia 720 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia Lumia 720 beschikt over een ingebouwde 6,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Nokia Lumia 720 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 400 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Nokia Lumia 720
  Heb je een vraag over de Nokia Lumia 720 dan kun je deze hier stellen