Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800 16GB/1GB RAM 52%
Lumia 800: Windows Phone 7.8, 8 megapixels, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.7 inch, scherp XHDPI scherm (252 ppi)

De Nokia Lumia 800 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 800:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Lumia 800 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Lumia 800.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Lumia 800 kunt overzien.

De Nokia Lumia 800 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Lumia 800 is een Windows Phone 7.8-smartphone met een gewicht van 142 gram. De Nokia Lumia 800 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8255 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,4 GHz Single-Core.

De Lumia 800 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 117 x 61 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 355 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7.8
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Iets te dik met 12 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 800 ondersteunt diverse netwerken. Met de Lumia 800 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 570 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 7.8 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft als update voor Windows Phone 7. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 7.8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 7.8

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 800 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Lumia 800 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia Lumia 800 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Nokia Lumia 800 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 252 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia Lumia 800
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 800 dan kun je deze hier stellen


Nokia Lumia 800 los toestel kopen