Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 820 8GB/1GB RAM 61%
Lumia 820: Windows Phone 8, 8 megapixels, dual-core, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 4.3 inch

De Lumia 820 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Nokia in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 820:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Lumia 820 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Lumia 820.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Lumia 820 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Lumia 820 is een Windows Phone 8-smartphone met een gewicht van 160 gram. De Nokia Lumia 820 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Lumia 820 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124 x 69 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 330 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 820 ondersteunt diverse netwerken. Met de Lumia 820 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 840 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 8 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Lumia 820 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 820 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Lumia 820 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Nokia Lumia 820 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Nokia Lumia 820 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Nokia Lumia 820
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 820 dan kun je deze hier stellen