Nomu T18 + Walkie-Talkie

Nomu Nomu T18 Rugged Phone - Android 7.0, Octa-Core CPU, 3GB RAM, Corning Gorilla Glass 3, 5200mAh, 4G, Walkie-Talkie 76%
T18 + Walkie-Talkie: Android 7.0, IP68, Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, 8 megapixels, quad-core 64-bit, UMTS(3G)/LTE(4G), 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

De T18 + Walkie-Talkie is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Nomu in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nomu T18 + Walkie-Talkie:

Voor het voordeligste aanbod Nomu T18 + Walkie-Talkie GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Nomu telefoons waaronder de T18 + Walkie-Talkie.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nomu T18 + Walkie-Talkie kunt overzien.

De Nomu T18 + Walkie-Talkie is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Nomu T18 + Walkie-Talkie is een touchscreen telefoon met een gewicht van 322 gram. De Nomu T18 + Walkie-Talkie wordt aangedreven door een MT6737T 64-bit chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De T18 + Walkie-Talkie beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 155 x 75,7 x 20,3 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 624 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Quad-core processor
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 7.0 (Nougat)
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Iets te dik met 20.3 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nomu T18 + Walkie-Talkie ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de T18 + Walkie-Talkie kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1140 minuten.

Besturingssysteem

Android 7.0 (Nougat). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Ondersteuning voor VR met Google Daydream
 • Multi-window support
 • Direct reageren op berichten zonder je openstaande applicatie te verlaten
 • Nieuw snelle instellingen menu
 • Gebundelde notificaties
 • Verbeterde standbytijd
 • Betere prestaties

Android 7

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nomu T18 + Walkie-Talkie heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de T18 + Walkie-Talkie is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De T18 + Walkie-Talkie is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nomu T18 + Walkie-Talkie beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Nomu T18 + Walkie-Talkie kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nomu T18 + Walkie-Talkie
Heb je een vraag over de Nomu T18 + Walkie-Talkie dan kun je deze hier stellen


Nomu T18 + Walkie-Talkie los toestel kopen