Oppo Find 6 32GB

Oppo Find 7 Black 50%
Deze telefoon is niet op voorraad
Find 6 32GB: Android 4.1, 13 megapixels, quad-core, erg dun, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (441 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Find 6 32GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Oppo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Oppo Find 6 32GB:

Voor het voordeligste aanbod Oppo Find 6 32GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Oppo telefoons waaronder de Find 6 32GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Oppo Find 6 32GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Oppo Find 6 32GB is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 149 gram. De Oppo Find 6 32GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core.

De Find 6 32GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 129 x 65 x 6,9 millimeter. Hiermee is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.9 millimeter
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Oppo Find 6 32GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Find 6 32GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Oppo Find 6 32GB heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Find 6 32GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Find 6 32GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Oppo Find 6 32GB beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 8 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Oppo Find 6 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 441 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Oppo Find 6 32GB
Heb je een vraag over de Oppo Find 6 32GB dan kun je deze hier stellen