Oppo Find 7 X9077

Oppo Find 7 X9077 71%
Deze telefoon is niet op voorraad
Find 7 X9077: Android 4.3, 12.8 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 3GB RAM, 5.5 inch, HD scherm (534 ppi)

De Find 7 X9077 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Oppo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Oppo De Oppo Find 7 X9077 scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Oppo Find 7 X9077:

Wil je meer weten over de Oppo Find 7 X9077? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Oppo Find 7 X9077 is een Android 4.3 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 165 gram. Met een dikte van 9.2 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Oppo wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC v3 chip met een 2,265 GHz Quad-Core processor.

De Find 7 X9077 beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.2 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Voldoende werkgeheugen (3 GB)

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2700 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Oppo Find 7 X9077 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Oppo Find 7 X9077 heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Find 7 X9077 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Oppo Find 7 X9077 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 534 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Meer specificaties van de Oppo Find 7 X9077
Heb je een vraag over de Oppo Find 7 X9077 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel