Oppo R850

Oppo R850 60%
Deze telefoon is niet op voorraad
R850: Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4.7 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de R850 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Oppo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Oppo R850:

Voor het voordeligste aanbod Oppo R850 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Oppo telefoons waaronder de R850.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Oppo R850 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Oppo R850 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 128 gram. De Oppo R850 wordt aangedreven door een MediaTek MT6589 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De R850 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 137 x 68 x 7,75 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.75 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Oppo R850 ondersteunt diverse netwerken. Met de R850 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Oppo R850 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de R850 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De R850 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Oppo R850 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Oppo R850 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 234 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Oppo R850
Heb je een vraag over de Oppo R850 dan kun je deze hier stellen