Panasonic Eluga Power

Panasonic Eluga Power 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Eluga Power: Android 4.0, IP57, Stofvast en waterdicht, Robuust, 8 megapixels, dual-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

De Panasonic Eluga Power is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Panasonic Eluga Power:

Voor het voordeligste aanbod Panasonic Eluga Power GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Panasonic telefoons waaronder de Eluga Power.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Panasonic Eluga Power kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Panasonic Eluga Power is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 133 gram. De Panasonic Eluga Power wordt aangedreven door een Texas Instruments Omap 4460 chip met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Eluga Power beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 136 x 70 x 9,6 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 340 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.6 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • IP57-certificering
  • Beschermd tegen stof en onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • WiFi

Minpunten

  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Panasonic Eluga Power ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Eluga Power kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 340 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Eluga Power is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Eluga Power is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Panasonic Eluga Power beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Panasonic Eluga Power kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Panasonic Eluga Power
Heb je een vraag over de Panasonic Eluga Power dan kun je deze hier stellen