Panasonic Toughbook CF-D1

Panasonic Toughbook CF-D1 43%
Deze tablet is niet op voorraad
Toughbook CF-D1: Windows 7 Professional, IP65, Stofdicht en bestand tegen waterstralen, Robuust, 2250 gram, dual-core, 2G, WiFi, 13.3 inch, LDPI scherm

De Panasonic Toughbook CF-D1 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Panasonic Toughbook CF-D1:

Ook voor beste Panasonic Toughbook CF-D1 tablet informatie kun je hier terecht! De Toughbook CF-D1 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Panasonic Toughbook CF-D1 kunt overzien.

De Panasonic Toughbook CF-D1 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 2250 gram. De Panasonic Toughbook CF-D1 wordt aangedreven door een Intel Core i5 chip met deze core verdeling 2,5 GHz Dual-Core.

De Toughbook CF-D1 beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • IP65-certificering
  • Stofdicht en beschermd tegen waterstralen
  • Met een 3200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Panasonic Toughbook CF-D1 ondersteunt Optioneel frequenties Met de Toughbook CF-D1 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Panasonic Toughbook CF-D1 . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Toughbook CF-D1 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 13,3 inch touchscreen. De Panasonic Toughbook CF-D1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1366 x 786 pixels. Met 118 pixels per inch is het LDPI (Low density) scherm matig.

Besturingssysteem

Deze tablet bevat een volledige Windows Professional 7 installatie

Meer specificaties van de Panasonic Toughbook CF-D1
Heb je een vraag over de Panasonic Toughbook CF-D1 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel