Panasonic Toughbook CF-U1

Panasonic TOUGHBOOK CF-U1MK2.6 ATOM 43%
Deze tablet is niet op voorraad
Toughbook CF-U1: Windows 7 Professional, IP65, Stofdicht en bestand tegen waterstralen, Robuust, 1043 gram, dual-core, 2G, WiFi, 5.6 inch, TVDPI scherm

De Panasonic Toughbook CF-U1 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Panasonic Toughbook CF-U1:

Ook voor beste Panasonic Toughbook CF-U1 tablet informatie kun je hier terecht! De Toughbook CF-U1 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Panasonic Toughbook CF-U1 kunt overzien.

De Panasonic Toughbook CF-U1 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 1043 gram. De Panasonic Toughbook CF-U1 wordt aangedreven door een Atom Z530 chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De Toughbook CF-U1 beschikt over een 2 (optioneel) megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • IP67- en MIL810F-certificering
  • Schok/zout/mist/thermal shock/stofbestendig en beschermd tegen onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • Met een 3300 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Panasonic Toughbook CF-U1 ondersteunt alleen internet bellen via WiFi frequenties Met de Toughbook CF-U1 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Panasonic Toughbook CF-U1 . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Toughbook CF-U1 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 5,6 inch touchscreen. De Panasonic Toughbook CF-U1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 212 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Deze tablet bevat een volledige Windows Professional 7 installatie

Meer specificaties van de Panasonic Toughbook CF-U1
Heb je een vraag over de Panasonic Toughbook CF-U1 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel