Prestigio PAP5507 DUO

Prestigio PAP5507 DUO 55%
Deze telefoon is niet op voorraad
PAP5507 DUO: Windows Phone 8.1, 8 megapixel camera, dual-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 5 inch, XHDPI scherm (298 ppi)

De Prestigio PAP5507 DUO is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Prestigio.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Prestigio PAP5507 DUO:

De Prestigio PAP5507 DUO wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Prestigio PAP5507 DUO is een touchscreen telefoon met een gewicht van 167 gram. Met een dikte van 9.8 millimeter is het toestel niet te dik. De Prestigio PAP5507 DUO wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8226 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De PAP5507 DUO beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 9.8 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Microsoft Windows Phone 8.1
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Prestigio PAP5507 DUO ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Prestigio PAP5507 DUO heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de PAP5507 DUO is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 768 x 1280 pixels. Met 298 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Besturingssysteem

  Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
  Windows Phone 8.1

  Meer specificaties van de Prestigio PAP5507 DUO
  Heb je een vraag over de Prestigio PAP5507 DUO dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel