Samsung Ativ S i8750

Ativ S Zwart 52%
Ativ S i8750: Windows Phone 8, 8 megapixel camera, dual-core, dun, 3G/HSPA+, 1GB RAM, 4.8 inch, HD scherm (306 ppi)

De Samsung Ativ S i8750 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.
Samsung De Samsung Ativ S i8750 scoort 4.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Ativ S i8750:

Wij hebben alle specificaties van de Samsung Ativ S i8750 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Ativ S i8750 is een Windows Phone 8-smartphone met een gewicht van 135 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik.

De Ativ S i8750 beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 744 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 2300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen ondersteuning voor LTE/4G (vanwege de frequentie)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Ativ S i8750 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Ativ S i8750 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ativ S i8750 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Samsung Ativ S i8750 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 306 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Phone 8 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8

Meer specificaties van de Samsung Ativ S i8750
Heb je een vraag over de Samsung Ativ S i8750 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Samsung Ativ S i8750 los toestel kopen