Samsung C6112 Dual Sim

Samsung C6112 Dual Sim Blue 10%
C6112 Dual Sim: slider, FM-radio, Dual SIM, BT, 2.4 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung C6112 Dual Sim een goed toestel voor jou. De Samsung C6112 Dual Sim is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung C6112 Dual Sim:

Voor het voordeligste aanbod Samsung C6112 Dual Sim GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de C6112 Dual Sim.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung C6112 Dual Sim kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung C6112 Dual Sim is een slider telefoon met een gewicht van 112 gram.

De C6112 Dual Sim beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 105 x 54 x 13 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 540 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung C6112 Dual Sim ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de C6112 Dual Sim kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 385 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung C6112 Dual Sim heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C6112 Dual Sim is geen probleem.

Multimedia

De C6112 Dual Sim is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung C6112 Dual Sim beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Samsung C6112 Dual Sim kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 167 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung C6112 Dual Sim
Heb je een vraag over de Samsung C6112 Dual Sim dan kun je deze hier stellen