Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270

SAMSUNG galaxy ace 3 metallique Black 51%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Ace 3 GT-S7270: Android 4.2, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Ace 3 GT-S7270 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Ace 3 GT-S7270.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 115 gram.

De Galaxy Ace 3 GT-S7270 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 121 x 63 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Ace 3 GT-S7270 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
  Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.2

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB, 4GB Opslag werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Ace 3 GT-S7270 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Galaxy Ace 3 GT-S7270 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270 dan kun je deze hier stellen