Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite

Samsung Galaxy Alpha G850  + Tablet Black + Tablet 77%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite: Android 4.4, 11.9 megapixels, octa-core, erg dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

De Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 115 gram. De Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite wordt aangedreven door een Samsung Exynos 5420 chip met deze core verdeling 1,8 GHz Quad-Core + 1,3 GHz Quad-Core.

De Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite beschikt over een 11,9 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 132,4 x 65,5 x 6,7 millimeter. Hiermee is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 11,9 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Erg dun met 6.7 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite beschikt over een ingebouwde 11,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Alpha G850 + Galaxy Tab 3 7 Lite dan kun je deze hier stellen