Samsung Galaxy Camera GC100

Samsung Galaxy Camera 22%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Camera GC100: Android 4.1, 16.3 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 4.77 inch, HD scherm (308 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Camera GC100 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Camera GC100:

De Samsung Galaxy Camera GC100 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Camera GC100 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-camera met een gewicht van 305 gram. Met een dikte van 19.1 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Samsung Galaxy Camera GC100 wordt aangedreven door een Samsung Exynos 4412 chip met deze core verdeling 1,4 GHz Quad-Core.

De Galaxy Camera GC100 beschikt over een 16,3 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 16,3 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Je kan er niet mee bellen!
  • Met een 1650 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 19.1 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Camera GC100 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Camera GC100 . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Camera GC100 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,77 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Camera GC100 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 308 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Camera GC100
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Camera GC100 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel