Samsung Galaxy Camera GC100

Samsung Galaxy Camera 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Camera GC100: Android 4.1, 16.3 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 4.77 inch, scherp XHDPI scherm (308 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Camera GC100 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Camera GC100:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Camera GC100 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Camera GC100.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Camera GC100 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Camera GC100 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-camera met een gewicht van 305 gram. De Samsung Galaxy Camera GC100 wordt aangedreven door een Samsung Exynos 4412 chip met deze core verdeling 1,4 GHz Quad-Core.

De Galaxy Camera GC100 beschikt over een 16,3 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 128,7 x 70,8 x 19,1 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 16,3 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Je kan er niet mee bellen!
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 19.1 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Camera GC100 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Galaxy Camera GC100 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Camera GC100 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Camera GC100 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Camera GC100 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Galaxy Camera GC100 beschikt over een ingebouwde 16,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,77 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Camera GC100 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 308 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Camera GC100
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Camera GC100 dan kun je deze hier stellen