Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H

Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H: Android 4.3, 5 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, 4.7 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H is een touchscreen telefoon met een gewicht van 147 gram. Met een dikte van 9.85 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.85 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 198 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Core Lite LTE SM-G3586H dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel