Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235

Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235 53%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Golden LTE GT-I9235: Android 4.2, 8 megapixel camera, dual-core, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), klaptoestel, 1GB RAM, WiFi, 2e scherm, XHDPI scherm (252 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Golden LTE GT-I9235 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 179 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8930AB chip met een 1,7 GHz Dual-Core processor.

De Galaxy Golden LTE GT-I9235 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 64 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Golden LTE GT-I9235 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via 2 x 3,7 inch touchscreens.De Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 252 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Golden LTE GT-I9235 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel