Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE

Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE Black 53%
Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE: Android 4.3, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G, 5.3 inch, HD scherm (277 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE is een touchscreen telefoon met een gewicht van 163 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik.

De Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2600 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE heeft 1536 MB werkgeheugen (1.5 GB). Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 277 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105L LTE los toestel kopen