Samsung Galaxy i9300Z Tizen

Samsung Galaxy i9300Z 30%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy i9300Z Tizen: 12 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 4.65 inch, HD scherm (313 ppi)

De Samsung Galaxy i9300Z Tizen is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy i9300Z Tizen:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy i9300Z Tizen? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy i9300Z Tizen is een Tizen-smartphone met een gewicht van 125 gram. Met een dikte van 8 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Samsung wordt aangedreven door een Exynos 4212 chip met een 1,5 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy i9300Z Tizen beschikt over een 12 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 290 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Met een 1750 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Oud besturingssysteem: Tizen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy i9300Z Tizen ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy i9300Z Tizen is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,65 inch touchscreen. De Samsung Galaxy i9300Z Tizen kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 313 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy i9300Z Tizen
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy i9300Z Tizen dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel