Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016)

Samsung Galaxy J1 Mini Prime zwart 58%
Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016): Android 6.0, 5 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) in huis.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016):

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016).

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) kunt overzien.

De Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) is alleen los te koop.

Middelpunt van aandacht
Met de elegante verschijning van de Samsung Galaxy J1 Mini Prime (2016) 4G sta je in het middelpunt van de aandacht. Met het nieuwe ontwerp van de achterzijde die zorgt voor extra grip is deze Samsung Galaxy J1 Mini Prime (2016) 4G een perfecte telefoon geworden.

4G LTE Dual-SIM mogelijkheden
Snel surfen op internet met snelhede. De Dual-SIM* optie van deze Samsung Galaxy J1 Mini Prime (2016) zorgt ervoor dat je met 1 telefoon op twee nummers bereikbaar bent.

Licht in het donker
Vanaf nu weer heldere herinneringen, ook in het donker. De LED-flitser aan de achterzijde zorgt ervoor dat iedere foto er goed uit ziet. Even snel een foto nemen kan vanaf nu door twee keer te tikken op de home knop, zodat de camera actief wordt.

Klein maar krachtig
De Samsung Galaxy J1 Mini Prime (2016) mag dan wel klein zijn, maar doet zeker niet onder voor andere telefoons in zijn klasse. Mooie afgewerkte rondingen waarmee deze slanke Samsung telefoon perfect in de hand ligt.

Gewoon de boost die jij nodig hebt
Met de verbeterde Quad-Core processor van 1.5Ghz en het interne ROM geheugen van 1GB ben je weer helemaal bij. Multi-tasking mag nu geen probleem meer zijn.

Uitbreidbaar geheugen
Het geheugen van de Samsung Galaxy J1 Mini Prime (2016) kan worden uitgebreid met een Micro-SD kaart tot wel 128GB


*Let op: Om gebruik te maken van de Dual-SIM mogelijkheid dienen er ook twee Micro-SIM kaarten in het toestel aanwezig te zijn.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) is een touchscreen telefoon met een gewicht van 126 gram. De Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) wordt aangedreven door een Spreadtrum SC9830 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 121,6 x 63,1 x 10,8 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 6.0 (Marshmallow)
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

 • Iets te dik met 10.8 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow) is de voorlaatste versie van Android. De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdruk scanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Android 6

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 256 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016)
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) dan kun je deze hier stellen


Samsung Galaxy J1 Mini Prime Duos (2016) los toestel kopen