Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G

Samsung Galaxy S5 Zoom Black 66%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy K Zoom C1110 3G: Android 4.4, 20.2 megapixels, hexa-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.8 inch, scherp XHDPI scherm (305 ppi)

De Galaxy K Zoom C1110 3G is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy K Zoom C1110 3G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G is een touchscreen telefoon met een gewicht van 200 gram. De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G wordt aangedreven door een Samsung Exynos 5 Dual 5250 Hexa chip met deze core verdeling 1,7 GHz Dual-Core + 1,3 Ghz Quad-Core.

De Galaxy K Zoom C1110 3G beschikt over een 20,2 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 137,5 x 70,8 x 20,2 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 20,2 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Hexa-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 20.2 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy K Zoom C1110 3G kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy K Zoom C1110 3G is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy K Zoom C1110 3G is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G beschikt over een ingebouwde 20,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 305 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G dan kun je deze hier stellen