Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G

Samsung Galaxy S5 Zoom Black 63%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy K Zoom C1110 3G: Android 4.4, 20.2 megapixel camera, hexa-core, 3G/HSPA+, 2GB RAM, 4.8 inch, HD scherm (305 ppi)

De Galaxy K Zoom C1110 3G is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G:

Wij hebben alle specificaties van de Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G is een touchscreen telefoon met een gewicht van 200 gram. Met een dikte van 20.2 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G wordt aangedreven door een Samsung Exynos 5 Dual 5250 Hexa chip met deze core verdeling 1,7 GHz Dual-Core + 1,3 Ghz Quad-Core.

De Galaxy K Zoom C1110 3G beschikt over een 20,2 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 20,2 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Hexa-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 2430 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 20.2 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy K Zoom C1110 3G is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 305 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy K Zoom C1110 3G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel