Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE

Samsung Mobile Galaxy K Zoom Blauw 60%
Galaxy K Zoom C1150 LTE: Android 4.4, 20.2 megapixels, hexa-core, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.8 inch, scherp XHDPI scherm (305 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy K Zoom C1150 LTE een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Samsung De Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE scoort 4.7 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy K Zoom C1150 LTE.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE kunt overzien.

Een digitale camera waarmee je ook nog kan bellen én internetten, beter kan je de Samsung Galaxy K Zoom niet omschrijven.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE is een touchscreen telefoon met een gewicht van 200 gram. De Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE wordt aangedreven door een Samsung Exynos 5 Dual 5250 Hexa chip met deze core verdeling 1,7 GHz Dual-Core + 1,3 Ghz Quad-Core.

De Galaxy K Zoom C1150 LTE beschikt over een 20,2 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 137,5 x 70,8 x 20,2 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 20,2 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Hexa-core processor
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat)
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 20.2 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy K Zoom C1150 LTE kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE heeft deze geheugen specificaties: 2048 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy K Zoom C1150 LTE is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy K Zoom C1150 LTE is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE beschikt over een ingebouwde 20,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 305 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy K Zoom C1150 LTE dan kun je deze hier stellen