Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810

Samsung Galaxy Pro 2 GT-B7810 41%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy M Pro 2 GT-B7810: Android 4.0, 5 megapixels, QWERTY, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.7 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy M Pro 2 GT-B7810 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy M Pro 2 GT-B7810.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 103 gram.

De Galaxy M Pro 2 GT-B7810 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 109 x 67 x 11 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy M Pro 2 GT-B7810 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.0

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy M Pro 2 GT-B7810 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Galaxy M Pro 2 GT-B7810 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 360 pixels. Met 222 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy M Pro 2 GT-B7810 dan kun je deze hier stellen