Samsung Galaxy Note 4 N910C

Samsung Galaxy Note 4 N910C Pink 81%
Galaxy Note 4 N910C: Android 4.4, met update naar 6.0, 15.9 megapixels, octa-core 64-bit, dun, HSPA+(3.75G)/LTE-A(4G+) 300 Mbps, 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.7 inch, superscherp 2K scherm (515 ppi)

De Galaxy Note 4 N910C is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Samsung zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Galaxy Note 4 N910C in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.
Samsung De Samsung Galaxy Note 4 N910C scoort 4.9 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 4 N910C:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Note 4 N910C GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Note 4 N910C.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Note 4 N910C kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Note 4 N910C is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 176 gram. De Samsung Galaxy Note 4 N910C wordt aangedreven door een Samsung Exynos 5433 64-bit chip met deze core verdeling 1,9 GHz Quad-Core + 1,3 GHz Quad-Core.

De Galaxy Note 4 N910C beschikt over een 15,9 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 153,5 x 78,6 x 8,5 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 700 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 6.0
  • 15,9 megapixel camera en tweede 3,7 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.5 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Note 4 N910C ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Note 4 N910C kun je gebruik maken van het nieuwe mobiele netwerk dat nog sneller is dan 4G, namelijk 4G+. Dit netwerk kan snelheden aan tot 120 Mbit per seconde.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Let er wel op dat als je het toestel voor deze toepassing wil gebruiken, dat je een datapakket neemt dat past bij je gebruik. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 800 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 6.0.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Note 4 N910C heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Note 4 N910C is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Note 4 N910C is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Note 4 N910C beschikt over een ingebouwde 15,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 3,7 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Note 4 N910C kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 515 pixels per inch is dit 2K scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Note 4 N910C
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Note 4 N910C dan kun je deze hier stellen


Samsung Galaxy Note 4 N910C los toestel kopen