Samsung Galaxy Note 4 N910F

Samsung SAMN910B 79%
Galaxy Note 4 N910F: Android 4.4, met update naar 6.0, 15.9 megapixels, quad-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE-A(4G+) 300 Mbps, 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.7 inch, superscherp 2K scherm (515 ppi)

De Galaxy Note 4 N910F is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Samsung De Samsung Galaxy Note 4 N910F scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 4 N910F:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Note 4 N910F GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Note 4 N910F.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Note 4 N910F kunt overzien.

De Samsung Galaxy Note 4 N910F is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Note 4 N910F is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 176 gram. De Samsung Galaxy Note 4 N910F wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 805 MSM8084 / 8084 Fusion 4 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,7 GHz Quad-Core.

De Galaxy Note 4 N910F beschikt over een 15,9 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 153,5 x 78,6 x 8,5 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 700 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 6.0
  • 15,9 megapixel camera en tweede 3,7 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.5 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Note 4 N910F ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Note 4 N910F kun je gebruik maken van het nieuwe mobiele netwerk dat nog sneller is dan 4G, namelijk 4G+. Dit netwerk kan snelheden aan tot 120 Mbit per seconde.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Let er wel op dat als je het toestel voor deze toepassing wil gebruiken, dat je een datapakket neemt dat past bij je gebruik. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 800 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 6.0.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Note 4 N910F heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Note 4 N910F is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Note 4 N910F is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Note 4 N910F beschikt over een ingebouwde 15,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 3,7 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Note 4 N910F kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 515 pixels per inch is dit 2K scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Note 4 N910F
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Note 4 N910F dan kun je deze hier stellen


Samsung Galaxy Note 4 N910F los toestel kopen