Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905

Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE Vodafone White 47%
Deze tablet is niet op voorraad
Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905: Android 3, 570 gram, 3 megapixel camera, dual-core, HSDPA/4G, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 een goed toestel voor jou. De Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905:

Ook voor beste Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 tablet informatie kun je hier terecht! De Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 kunt overzien.

De Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 570 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Tegra 2 chip met een 1,0 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor

De Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 beschikt over een 3 megapixel camera. De selfie camera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1800 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een accu van 7000 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Oud besturingssysteem: Android 3.1 (Honeycomb)
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 600 pixels. Met 149 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Note Tab 10.1 LTE I905 dan kun je deze hier stellen