Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos

Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 39%
Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos: Android 4.1, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), Candybar formaat, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, 3 inch

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos in huis.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos kunt overzien.

De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos is alleen los te koop.

Mobile Phones

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 103 gram.

De Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 104,95 x 57,8 x 11,8 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 410 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 920 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos is geen probleem.

Multimedia

De Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos beschikt over een ingebouwde 1,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos kan tot 262 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 133 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos dan kun je deze hier stellen


Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos los toestel kopen