Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos

Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 27%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos: Android 4.1, 3G/HSUPA, Candybar formaat, WiFi, Dual SIM, 3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos:

De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 103 gram.

De Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos beschikt over een 1,9 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 410 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 3,7GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos kan tot 262 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 133 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5312 Duos dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel