Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105

Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 77%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Round LTE SM-G9105: Android 4.3, 12.8 megapixels, quad-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.7 inch, superscherp Full HD scherm (386 ppi)

De Galaxy Round LTE SM-G9105 is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Round LTE SM-G9105.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 is een Android 4.3 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 154 gram. De Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,265 GHz Quad-Core.

De Galaxy Round LTE SM-G9105 beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 151,1 x 79,6 x 7,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.9 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Round LTE SM-G9105 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1060 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Round LTE SM-G9105 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Round LTE SM-G9105 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 beschikt over een ingebouwde 12,8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 386 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Round LTE SM-G9105 dan kun je deze hier stellen