Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB

Samsung Galaxy S5 Neo SM-G800F LTE-A 16GB 55%
Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB: Android 4.4, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G, VoLTE, 4.5 inch, HD scherm (326 ppi)

De Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.
Samsung De Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB:

De Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 120 gram. Met een dikte van 9.1 millimeter is het toestel niet te dik. De Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB wordt aangedreven door een Samsung Exynos 3 Quad 3470 chip met een 1,4 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.1 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Voice over LTE (VoLTE) en/of Voice over WiFi (VoWiFi) ondersteuning (afhankelijk van de provider)

Minpunten

  • Met een 2100 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB heeft 1536 MB werkgeheugen (1.5 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 326 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Samsung Galaxy S5 Mini LTE-A 16GB los toestel kopen