Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos

Samsung Samsung Galaxy S6 Edge+ Plus 32GB ROM SM-G9287-Silver 32GB 81%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos: Android 5.1, met update naar 7.0, 15.9 megapixels, octa-core 64-bit, erg dun, 3G/HSDPA, 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.1 inch, superscherp 2K scherm (515 ppi)

De Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Samsung zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 158 gram. De Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos wordt aangedreven door een Samsung Exynos 7 Octa 7420 32/64-bit chip met deze core verdeling 2,1 GHz Quad-Core + 1,5 GHz Quad-Core.

De Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos beschikt over een 15,9 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 154,4 x 75,8 x 6,9 millimeter. Hiermee is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De standbytijd bedraagt naar schatting 800 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 7.0
 • 15,9 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Octa-core processor
 • Erg dun met 6.9 millimeter
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1000 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 7.0.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos beschikt over een ingebouwde 15,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,1 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 515 pixels per inch is dit 2K scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S6 Edge+ 32GB Duos dan kun je deze hier stellen