Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E

Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E White 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Star 2 Plus SM-G350E: Android 4.4, 5 megapixel camera, dual-core, 3G/HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Star 2 Plus SM-G350E een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E:

Wij hebben alle specificaties van de Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E is een touchscreen telefoon met een gewicht van 123 gram. Met een dikte van 10.6 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Galaxy Star 2 Plus SM-G350E beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 10.6 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Star 2 Plus SM-G350E is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 216 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Star 2 Plus SM-G350E dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel