Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B

Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B 34%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Star Trios GT-S5283B: Android 4.1, 3G/HSUPA, Triple SIM, 3.1 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Star Trios GT-S5283B een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 105 gram. Met een dikte van 11 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7225A chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De Galaxy Star Trios GT-S5283B beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Triple SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 1300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Star Trios GT-S5283B is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,1 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 129 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel