Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B

Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B 38%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Star Trios GT-S5283B: Android 4.1, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, Triple SIM, BT, 3.1 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Star Trios GT-S5283B een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Star Trios GT-S5283B.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 105 gram. De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7225A chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De Galaxy Star Trios GT-S5283B beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 106 x 61 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • Triple SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Star Trios GT-S5283B kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Star Trios GT-S5283B is geen probleem.

Multimedia

De Galaxy Star Trios GT-S5283B is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B beschikt over een ingebouwde 1,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,1 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 129 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Star Trios GT-S5283B dan kun je deze hier stellen