Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l

Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l 37%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Trend 3 SM-G3502l: Android 4.3, 3 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSUPA, Dual SIM, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Trend 3 SM-G3502l een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l is een touchscreen telefoon met een gewicht van 125 gram. Met een dikte van 9.4 millimeter is het toestel niet te dik.

De Galaxy Trend 3 SM-G3502l beschikt over een 3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 445 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.4 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Trend 3 SM-G3502l is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 216 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Trend 3 SM-G3502l dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel