Samsung Galaxy Y TXT B5510

Samsung Galaxy Txt B5510 Black 28%
Galaxy Y TXT B5510: Android 2.3, 3.15 megapixels, QWERTY, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.6 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Galaxy Y TXT B5510 een goed toestel voor jou. De Samsung Galaxy Y TXT B5510 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Samsung Galaxy Y TXT B5510 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Y TXT B5510:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Y TXT B5510 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Y TXT B5510.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Y TXT B5510 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Y TXT B5510 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 109 gram.

De Galaxy Y TXT B5510 beschikt over een 3,15 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 110 x 64 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,15 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (ja met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Y TXT B5510 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Y TXT B5510 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 370 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Y TXT B5510 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Y TXT B5510 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Y TXT B5510 beschikt over een ingebouwde 3,15 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Y TXT B5510 kan tot 256.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 420 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 203 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Y TXT B5510
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Y TXT B5510 dan kun je deze hier stellen