Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710

Galaxy Xcover 2 S7710 Black-red 54%
Galaxy Xcover 2 GT-S7710: Android 4.1, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4 inch

De Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Samsung De Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 scoort 3 uit 5 gebaseerd op 6 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Xcover 2 GT-S7710.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 149 gram.

De Galaxy Xcover 2 GT-S7710 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 131 x 68 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 570 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • IP67-certificering
  • Stofdicht en beschermd tegen onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • WiFi

Minpunten

  • Iets te dik met 12 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Xcover 2 GT-S7710 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Xcover 2 GT-S7710 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Xcover 2 GT-S7710 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 dan kun je deze hier stellen