Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303

Samsung Galaxy Y Plus GT-S5303 Black 31%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Y Plus Duos GT-S5303: Android 4.0, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), Candybar formaat, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 2.8 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Y Plus Duos GT-S5303.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 99 gram.

De Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 104,9 x 57,9 x 12.98 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 540 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio (ja met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 380 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: MicroSD-kaart tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 beschikt over een ingebouwde 1,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 kan tot 256.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Y Plus Duos GT-S5303 dan kun je deze hier stellen