Samsung Galaxy Young GT-S6310N NFC

Samsung S6310N Young Blue 39%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Young GT-S6310N NFC: Android 4.2, 3 megapixel camera, 3G/HSDPA, 3.27 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Young GT-S6310N NFC een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Samsung De Samsung Galaxy Young GT-S6310N NFC scoort 3.4 uit 5 gebaseerd op 8 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Young GT-S6310N NFC:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Young GT-S6310N NFC? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Young GT-S6310N NFC is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 112 gram. Met een dikte van 13 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Galaxy Young GT-S6310N NFC beschikt over een 3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 1300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 13 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Young GT-S6310N NFC ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Young GT-S6310N NFC heeft 768 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Young GT-S6310N NFC is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,27 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 176 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Young GT-S6310N NFC
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Young GT-S6310N NFC dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel