Samsung Intercept SPH-M910

Samsung Intercept GREY Sprint branded 23%
Deze telefoon is niet op voorraad
Intercept SPH-M910: Android 2.1, 3.1 megapixels, 3G/HSDPA, slider, BT, GPS, 3.2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Intercept SPH-M910 een goed toestel voor jou. De Samsung Intercept SPH-M910 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Intercept SPH-M910:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Intercept SPH-M910 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Intercept SPH-M910.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Intercept SPH-M910 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Intercept SPH-M910 is een Android 2.1 (Eclair)-smartphone met een gewicht van 140 gram.

De Intercept SPH-M910 beschikt over een 3,1 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 112,5 x 55,7 x 15 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 389 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,1 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Android 2.1 (Eclair)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Intercept SPH-M910 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Intercept SPH-M910 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 384 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.1 (Eclair). Een oude versie van android, wel heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden. Alleen is deze versie langzamer dan de opvolgers.
Android 2.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Intercept SPH-M910 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Intercept SPH-M910 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Intercept SPH-M910 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Intercept SPH-M910 beschikt over een ingebouwde 3,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Samsung Intercept SPH-M910 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 145 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Intercept SPH-M910
Heb je een vraag over de Samsung Intercept SPH-M910 dan kun je deze hier stellen