Samsung Nexus S i9023

Samsung Nexus S GT-i9020a 16GB AT&T 3G AT&T branded 27%
Nexus S i9023: Android 2.3, 5 megapixel camera, 3G/HSUPA, 4 inch

De Samsung Nexus S i9023 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Nexus S i9023:

De Samsung Nexus S i9023 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Nexus S i9023 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 140 gram. Met een dikte van 11 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Samsung Nexus S i9023 wordt aangedreven door een Samsung S5PC111 Exynos 3110 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Single-Core.

De Nexus S i9023 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 713 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Nexus S i9023 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 512 MB werkgeheugenEr is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Nexus S i9023 is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Nexus S i9023 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de Samsung Nexus S i9023
Heb je een vraag over de Samsung Nexus S i9023 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel