Samsung Z1 Duos SM-Z130

Samsung Z1 Duos SM-Z130 42%
Deze telefoon is niet op voorraad
Z1 Duos SM-Z130: Tizen 2.3, 3.1 megapixels, dual-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Z1 Duos SM-Z130 een goed toestel voor jou. De Samsung Z1 Duos SM-Z130 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Z1 Duos SM-Z130:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Z1 Duos SM-Z130 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Z1 Duos SM-Z130.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Z1 Duos SM-Z130 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Z1 Duos SM-Z130 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 112 gram. De Samsung Z1 Duos SM-Z130 wordt aangedreven door een Spreadtrum SC7727S chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De Z1 Duos SM-Z130 beschikt over een 3,1 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 120,4 x 63,2 x 9,7 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 3,1 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 9.7 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Tizen 2.3
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Z1 Duos SM-Z130 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Z1 Duos SM-Z130 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

  Besturingssysteem

  Tizen 2.3 is een nieuw besturingssysteem waarin al vele jaren onwikkeling zit. Dit is de eerste versie die echt op een toestel wordt geleverd
  De nieuwe functies in versie 2.3 zijn onder andere een verbeterde web framework dat betere HTML5/W3C API-ondersteuning biedt, een multi-proces Webkit2-gebaseerde Web Runtime, geavanceerde HTML5 functies, nieuwe API's voor batterijstatus, schermstand, bestandsoverdracht, meldingen en vermogensregeling. De ondersteuning voor OpenGL ES is ook verbeterd.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Z1 Duos SM-Z130 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 768 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Z1 Duos SM-Z130 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Z1 Duos SM-Z130 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Z1 Duos SM-Z130 beschikt over een ingebouwde 3,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Z1 Duos SM-Z130 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Samsung Z1 Duos SM-Z130
  Heb je een vraag over de Samsung Z1 Duos SM-Z130 dan kun je deze hier stellen