Samsung Z2 Duos

Samsung Z2 Duos 53%
Deze telefoon is niet op voorraad
Z2 Duos: Tizen 2.4, 4.9 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Z2 Duos een goed toestel voor jou. De Samsung Z2 Duos is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Z2 Duos:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Z2 Duos GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Z2 Duos.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Z2 Duos kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Z2 Duos is een touchscreen telefoon met een gewicht van 127 gram. De Samsung Z2 Duos wordt aangedreven door een Spreadtrum SC9830A chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Z2 Duos beschikt over een 4,9 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 121,5 x 63 x 10,5 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 4,9 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Tizen 2.4
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Iets te dik met 10.5 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Z2 Duos ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Z2 Duos kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Tizen 2.4 is een nieuw besturingssysteem waarin al vele jaren onwikkeling zit. Dit is de eerste versie die echt op een toestel wordt geleverd
De nieuwe functies in versie 2.4 zijn onder andere een verbeterde web framework dat betere HTML5/W3C API-ondersteuning biedt, een multi-proces Webkit2-gebaseerde Web Runtime, geavanceerde HTML5 functies, nieuwe API's voor batterijstatus, schermstand, bestandsoverdracht, meldingen en vermogensregeling. De ondersteuning voor OpenGL ES is ook verbeterd.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Z2 Duos heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Z2 Duos is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Z2 Duos is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Z2 Duos beschikt over een ingebouwde 4,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Z2 Duos kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 235 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Samsung Z2 Duos
Heb je een vraag over de Samsung Z2 Duos dan kun je deze hier stellen