Sharp Aquos Phone SH80F

Sharp Aquos Phone SH80F Black 51%
Deze telefoon is niet op voorraad
Aquos Phone SH80F: Android 2.3, 8 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.2 inch, scherp XHDPI scherm (262 ppi)

De Sharp Aquos Phone SH80F is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sharp.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sharp Aquos Phone SH80F:

Voor het voordeligste aanbod Sharp Aquos Phone SH80F GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sharp telefoons waaronder de Aquos Phone SH80F.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sharp Aquos Phone SH80F kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sharp Aquos Phone SH80F is een touchscreen telefoon met een gewicht van 135 gram. De Sharp Aquos Phone SH80F wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon MSM8260A chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Aquos Phone SH80F beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 127 x 64 x 11,9 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 410 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 2 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 11.9 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sharp Aquos Phone SH80F ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Aquos Phone SH80F kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 320 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sharp Aquos Phone SH80F heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Aquos Phone SH80F is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Aquos Phone SH80F is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sharp Aquos Phone SH80F beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,2 inch touchscreen. De Sharp Aquos Phone SH80F kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 262 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sharp Aquos Phone SH80F
Heb je een vraag over de Sharp Aquos Phone SH80F dan kun je deze hier stellen