Sonim Land Rover S2

Sonim Land Rover S2 20%
Deze telefoon is niet op voorraad
Land Rover S2: UMTS/3G, Candybar formaat, FM-radio, BT, GPS, 2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Sonim Land Rover S2 een goed toestel voor jou. De Sonim Land Rover S2 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Sonim.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sonim Land Rover S2:

Voor het voordeligste aanbod Sonim Land Rover S2 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sonim telefoons waaronder de Land Rover S2.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sonim Land Rover S2 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sonim Land Rover S2 is een candybar telefoon met een gewicht van 185 gram.

De Land Rover S2 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 126 x 60 x 25 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sonim Land Rover S2 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Land Rover S2 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 720 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Land Rover S2 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Land Rover S2 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sonim Land Rover S2 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sonim Land Rover S2
Heb je een vraag over de Sonim Land Rover S2 dan kun je deze hier stellen