Sonim XP2 Spirit

Sonim XP2 Spirit Black 20%
Deze telefoon is niet op voorraad
XP2 Spirit: IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 3.2 megapixels, UMTS/3G, FM-radio, BT, GPS, 2 inch

De Sonim XP2 Spirit is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sonim XP2 Spirit:

Voor het voordeligste aanbod Sonim XP2 Spirit GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sonim telefoons waaronder de XP2 Spirit.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sonim XP2 Spirit kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sonim XP2 Spirit is een candybar telefoon met een gewicht van 180 gram.

De XP2 Spirit beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 131 x 60 x 22 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 428 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • UMTS/3G
  • Tough phone
  • IP67-certificering
  • Stofdicht en beschermd tegen onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • FM-radio
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sonim XP2 Spirit ondersteunt 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de XP2 Spirit kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sonim XP2 Spirit heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de XP2 Spirit is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De XP2 Spirit is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sonim XP2 Spirit beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2 inch touchscreen. De Sonim XP2 Spirit kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sonim XP2 Spirit
Heb je een vraag over de Sonim XP2 Spirit dan kun je deze hier stellen