Sony Live with Walkman wt19i

Sony Ericsson Live with Walkman WT19i 20%
Live with Walkman wt19i: Android 2.3, IP0, , Robuust, 5 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

De Sony Live with Walkman wt19i is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Live with Walkman wt19i:

Voor het voordeligste aanbod Sony Live with Walkman wt19i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Live with Walkman wt19i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Live with Walkman wt19i kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Live with Walkman wt19i is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 115 gram.

De Live with Walkman wt19i beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 57 x 106 x 14 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 14 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Live with Walkman wt19i ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Live with Walkman wt19i kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 855 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Live with Walkman wt19i heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, Micro-SD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Live with Walkman wt19i is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Live with Walkman wt19i is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Live with Walkman wt19i beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Sony Live with Walkman wt19i kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 180 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Live with Walkman wt19i
Heb je een vraag over de Sony Live with Walkman wt19i dan kun je deze hier stellen