Sony Xperia M2 Dual

Sony Xperia M2 Dual Black 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Xperia M2 Dual: Android 4.3, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.8 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Xperia M2 Dual een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Sony, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia M2 Dual:

Voor het voordeligste aanbod Sony Xperia M2 Dual GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Xperia M2 Dual.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Xperia M2 Dual kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Xperia M2 Dual is een touchscreen telefoon met een gewicht van 148 gram. De Sony Xperia M2 Dual wordt aangedreven door een Qualcomm Adreno 305 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Xperia M2 Dual beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 140 x 71 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 690 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Sony Xperia M2 Dual ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Xperia M2 Dual kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 850 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
  Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
  Android 4.3

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Sony Xperia M2 Dual heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia M2 Dual is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Xperia M2 Dual is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Xperia M2 Dual beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Sony Xperia M2 Dual kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 229 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Sony Xperia M2 Dual
  Heb je een vraag over de Sony Xperia M2 Dual dan kun je deze hier stellen