Sony Xperia T2 Ultra Dual

Sony Xperia T2 Ultra Dual Black 54%
Deze telefoon is niet op voorraad
Xperia T2 Ultra Dual: Android 4.3, met update naar 4.4.2, 13.4 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 6 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Xperia T2 Ultra Dual een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Sony, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia T2 Ultra Dual:

Voor het voordeligste aanbod Sony Xperia T2 Ultra Dual GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sony telefoons waaronder de Xperia T2 Ultra Dual.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Xperia T2 Ultra Dual kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sony Xperia T2 Ultra Dual is een touchscreen telefoon met een gewicht van 172 gram. De Sony Xperia T2 Ultra Dual wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8928 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,4 GHz Quad-Core.

De Xperia T2 Ultra Dual beschikt over een 13,4 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 165,2 x 83,8 x 7,65 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 590 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.2
  • 13,4 megapixel camera en tweede 0,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.65 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia T2 Ultra Dual ondersteunt diverse netwerken. Met de Xperia T2 Ultra Dual kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 640 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.2.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Xperia T2 Ultra Dual heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia T2 Ultra Dual is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Xperia T2 Ultra Dual is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sony Xperia T2 Ultra Dual beschikt over een ingebouwde 13,4 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6 inch touchscreen. De Sony Xperia T2 Ultra Dual kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sony Xperia T2 Ultra Dual
Heb je een vraag over de Sony Xperia T2 Ultra Dual dan kun je deze hier stellen