Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB

Sony Xperia Z3 Compact Android-tablet 20.3 cm (8 inch) 16 GB WiFi Wit 2.5 GHz Quad Core 67%
Xperia Tablet Z3 Compact 16GB: Android 4.4, 270 gram, 8.1 megapixel camera, quad-core, 4G (tot 150 Mbit/s), 3GB RAM, WiFi, 8 inch, XHDPI scherm

De Xperia Tablet Z3 Compact 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Sony in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Sony De Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB scoort 4.7 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB:

Ook voor beste Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB tablet informatie kun je hier terecht! De Xperia Tablet Z3 Compact 16GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB kunt overzien.

De Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 270 gram. De Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 801 APQ8074AC v3 chip met deze core verdeling 2,457 GHz Quad-Core.

De Xperia Tablet Z3 Compact 16GB beschikt over een 8,1 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1800 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8,1 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
  • Met een 4500 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB ondersteunt alleen WiFi frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia Tablet Z3 Compact 16GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Met 283 pixels per inch is het XHDPI (eXtra High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB
Heb je een vraag over de Sony Xperia Tablet Z3 Compact 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel