Sony Xperia Z Ultra 4G

Sony Xperia Z Ultra LTE Black 63%
Xperia Z Ultra 4G: Android 4.2, 8 megapixel camera, quad-core, erg dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 6.44 inch, HD scherm (342 ppi)

De Xperia Z Ultra 4G is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Sony in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Sony De Sony Xperia Z Ultra 4G scoort 4.1 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sony Xperia Z Ultra 4G:

Wij hebben alle specificaties van de Sony Xperia Z Ultra 4G je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Sony Xperia Z Ultra 4G is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 212 gram. Met een dikte van 6.5 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. Deze Sony wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 chip met een 2,2 GHz Quad-Core processor.

De Xperia Z Ultra 4G beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 790 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.5 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia Z Ultra 4G ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Xperia Z Ultra 4G heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB-C aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Xperia Z Ultra 4G is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,44 inch touchscreen. De Sony Xperia Z Ultra 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Met 342 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Sony Xperia Z Ultra 4G
Heb je een vraag over de Sony Xperia Z Ultra 4G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Sony Xperia Z Ultra 4G los toestel kopen